14. maaliskuuta 2012

Laiskuus.

Loma sekotti totaalisesti pasmat eikä oo tullu postailtua. No eipä siinä mie tulin vasta maanantaina kotio :/  Kävin muutama pvän mutkan sairaalassa siittä ei sen enempää sitte..
 Joo tosiaan käytiin sillon näätien kans rokotuksesta ja se meni niiiin hyvin :) No nasu vähän kähähti ko koppaan laitto takas mut muuten oli ihan kiltisti ^^  Ja hintaa tuli vaan 45 e ja posti kulut oli siinä mukana. Rokotuksen jälkeisenä päivänä oli hiukka väsyny ja ne nukkuki koko päivän <3 
Huomasin kyl siittä lääkäristä ettei oo koskaa tommosia elukoita nähny, soli nii kummalisen olone. Ootin et se ois kyselly enemmän kaikkea mut ei.  Sen jälkeen ollaanki ulkoiltu ihan rauhallisin mielin :) 
Viime viikolla, olikohan se ny ke vai ti. Paavo oli ähöstäny ittensä ihan täyteen ruokaa ja oksenteli sitten vessassa. Tai mie vein sen sinne ja istuin siel sit reilu puol tuntia. Riepu oli aivan väsyny ja makas vaan lattialla :/ Annoin sille vettä ja seurailin muutenki sen vointia. Sit ko tultiin sieltä poijjes niin paavo nukku jonku aikaa sylissä.Paavo ei yleensä perusta sylis olosta mut oli nii väsyny oksentelusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti